Dezbaterile vor avea loc la Muzeul National al Taranului Roman in data de 19 martie, dupa proiectia de la ora 19.00, respectiv la Cinema Studio, in data de 23 martie, dupa proiectia de la ora 16.00. 
 
In aprilie 2011, in timpul conflictului din Libia, Tim Hetherington si colegul sau, fotograful Chris Hondros, au fost ucisi de fortele libiene in orasul Misrata. Potrivit Reporters Sans Frontières, 71 de jurnalisti au fost ucisi in 2013, an in care numarul jurnalistilor rapiti a crescut dramatic, la fel ca numarul celor ajunsi dupa gratii.
Tim Hetherington era fotojurnalist si realizator de film documentar: a documentat fotografic confruntarile din Africa de Vest si din Orientul Mijlociu; documentarul sau, "Restrepo" (regizat impreuna cu Sebastian Junger), despre experienta cotidiana a unui batalion de soldati in Afganistan, a castigat premiul juriului la Sundance si a fost nominalizat la Oscar. Indiferent de contextul explorat - Afganistan, Liberia sau Libia – imaginile lui Hetherington vorbesc despre natura umana, despre conexiunile intre oameni in conditii de criza si, nu in ultimul rand, despre camaraderia masculina in vreme de razboi.

Mai multe informatii si trailer-ul le regasiti accesand urmatorul link: http://oneworld.ro/2014/l/ro/incotro-e-linia-frontului-viata-si-intamplarile-lui-tim-hetherington-170/
 
La dezbaterea media din 19 martie va lua parte Florin Ghioca, fotoreporter corespondent Mediafax Foto, iar la evenimentul din 23 martie sunt invitati Radu Sigheti, Seful Departamentului de Fotojurnalism din cadrul Agentiei Internationale de Stiri Reuters Romania si Sebastian Junger, regizorul filmului documentar “Which Way is the Front Line from Here: The Life and Time of Tim Hetherington”.
 
Frontline Club Bucuresti isi propune sa devina un punct si un prilej de intalnire, atat pentru jurnalistii romani, cat si pentru reprezentantii societatii civile dornici sa dezbata pe marginea subiectelor aflate pe agenda publica, atat in Romania, cat si la nivel international.
 
Programul clubului in perioada februarie – mai 2014 include mai multe proiectii de film, cat si dezbateri media.
 
Frontline Club are ca scop sustinerea si promovarea jurnalismului independent si a fost infiintat in anul 2003 de catre Vaughan Smith, recunoscut jurnalist, cameraman si videoreporter in zone de conflict. De-a lungul anilor, activitatea jurnalistica a lui Smith s-a concentrat pe corespondenta de razboi din Iraq, Afghanistan, Bosnia si Kosovo. 
 
Detalii despre activitatile si despre proiectele Frontline Club regasiti pe paginile dedicate:
 
Parteneri media: Sapte Seri, Dilema Veche, RFI Romania, LiterNet.ro, Dela0.ro, Vice Romania, SUB25, Institute, The Magazine. Frontline Club Bucuresti este sustinut de Fundatia Gala Societatii Civile.