Cea de-a X-a ediție a TEDxEroilor va avea loc pe data de 13 aprilie 2019, la Sala Polivalentă. Organizatorii vor pregăti cel mai mare eveniment de tipul TEDx din Cluj-Napoca, oferind astfel posibilitatea unui număr cât mai mare de clujeni să ia parte la experiența ideilor care merită împărtășite.
 
Tema evenimentului, The power of X, propune participanților să descopere puterea pe care X o manifestă în diferite contexte cu care interacționează. De cele mai multe ori, X reprezintă necunoscutul, însă în cazul TEDxEroilor înseamnă puterea de a închega o comunitate în jurul ideilor demne de răspândit.
 
“Încă de la prima ediție, TEDxEroilor a fost gândit ca un eveniment al comunității clujene. Astfel, pentru ce-a de-a X-a ediție facem pasul îndrăzneț de a muta evenimentul într-o nouă locație deoarece vrem ca un număr cât mai mare de susținători ai misiunii noastre să poată participa la această experiență. Pregătim o ediție aniversară care credem că va rămâne în istorie”, declară Vlad Gliga, curatorul TEDxEroilor.
        
Urmăriți TEDxEroilor pe pagina de Facebook, pe Instagram sau vizitați website-ul www.tedxeroilor.com pentru mai multe detalii.
 
***
Despre TEDxEroilor
TEDxEroilor este un eveniment non-profit care își dorește să fie un catalizator al progresului comunității din Cluj-Napoca. Mereu inovator și îndrăzneț, TEDxEroilor reprezintă locul unde se oferă noi perspective, se redefinesc idei și se provoacă participanții să iasă din zona de confort. Echipa TEDxEroilor crede că ideile ar trebui să circule liber în societate, tocmai de aceea, aduce în același loc speakeri din domenii diverse și o comunitate gata de acțiune, formată din tineri profesioniști, studenți și oameni care vor să facă diferența în societate.
 
Despre TEDx, x = eveniment organizat independent
În spiritul ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent.
 
Despre TED
TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice, livrate de gânditorii de top ai prezentului. Urmăriţi TED pe Twitter, pe Facebook sau pe Instagram.