Fundaţia Herbalife Family (Herbalife Family Foundation - HFF), organizaţie non-profit dedicată susţinerii copiilor vulnerabili, anunţă continuarea programului “Casa Herbalife” în România şi oferă Asociaţiei “Ana şi Copiii” al doilea grant, în valoare de 35.000 de dolari. Suma reprezintă donațiile strânse pe parcursul evenimentelor Herbalife Nutrition în România, cu sprijinul Fundaţiei Comunitare Bucureşti. Anul trecut, HFF a donat 10.000 de dolari Asociaţiei „Ana şi Copiii”, oferind o nutriţie sănătoasă celor 150 de copii, fructele și legumele regăsindu-se în meniul lor zilnic.
 

“Ne bucurăm să putem contribui la această misiune, atât financiar, cât și cu activități de voluntariat. Toate acestea se datorează generozităţii Membrilor Independenţi Herbalife Nutrition. Mulţumesc tuturor celor care au donat şi au făcut posibilă continuarea acestui proiect,”
a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova şi Ungaria.

În 2018, pentru susţinerea copiilor îngrijiţi de către Asociaţia “Ana şi Copiii”, Fundaţia Herbalife Family (HFF) oferă o sponsorizare în valoare de 35.000 de dolari. Până acum, cu sprijinul Membrilor Independenţi Herbalife Nutrition au fost oferite peste 60.000 de mese pentru copiii din Centrele de zi “Ana și Copiii” din județele București, Prahova și Călărași. Copiii au beneficiat zilnic, de luni până vineri, de câte două mese consistente și sănătoase: o masă de prânz (supă de legume, fel principal, fructe) şi o gustare. 

Asociația “Ana și Copiii” își propune să construiască un Centru de Excelență în București, care să deservească 100 de copii aflați în situații vulnerabile. Programul “Casa Herbalife” sprijină această inițiativă, iar fondurile strânse vor fi alocate construirii și utilării bucătăriei și spațiului de servit masa, astfel încât cei mici să beneficieze de cele mai bune condiții. 

Pe parcursul anului 2017, programul “Casa Herbalife” a oferit peste 60.000 de mese  celor 150 de copii din Centrele de zi “Ana şi Copiii”, valoarea grant-ului oferit fiind de 10.000 de dolari. În România, programul “Casa Herbalife” a fost lansat în anul 2010 și a acordat sprijin Centrului de Primire în Regim de Urgență „Cireșarii II”. Din 2017 programul își continuă misiunea alături de Asociația “Ana și Copiii” îmbunătăţind calitate vieţii copiilor şi a familiilor lor, oferindu-le  o nutriţie sănătoasă şi acces la educaţie nutriţională specializată.

Comunitatea de Membri Independeți Herbalife Nutrition, împreună cu angajații companiei se implică activ și în acțiunile de voluntariat inițiate de către “Ana și Copiii”, sprijinind organizarea de sesiuni educative despre alimentație echilibrată și stil de viață activ şi sănătos, cât și de petreceri interactive pentru copii.

Herbalife Family Foundation a fost înfiinţată în 1998, cu misiunea de a îmbunătăţi calitatea vieţii pentru copiii din întreaga lume, susţinând peste 130 de organizaţii caritabile la nivel mondial, care oferă una dintre necesităţile de bază ale vieţii: o nutriţie corectă pentru mii de copii din peste 50 de țări. Înfiinţată în 2008, Asociaţia “Ana si Copiii” îşi propune să prevină abandonul copiilor din familii defavorizate, organizând programe sociale şi educaţionale, derulate în comunităţi şi centre de îngrijire. 

Pentru mai multe informaţii despre Herbalife Family Foundation şi “Casa Herbalife”, dar şi pentru a susține programul în România, accesați https://www.herbalifefamilyfoundation.org/casa-friends-emea-ro.

***
Despre Herbalife  Nutrition 
Herbalife este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care îşi propune să facă lumea mai sănătoasă şi mai fericită.  Compania s-a axat pe nutriţie - schimbând viaţa oamenilor cu produse şi programe de nutriţie excepţionale - încă din 1980. Alături de distribuitorii independenţi, ne angajăm să oferim soluţii pentru problemele generate la nivel global de alimentaţia nesănătoasă şi obezitate, de îmbătrânirea populaţiei, de creşterea explozivă a costurilor de sănătate publică şi de numărul tot mai mare al antreprenorilor de toate vârstele.  
 
Herbalife oferă produse de înaltă calitate, susţinute de studii ştiinţifice, majoritatea fabricate în unităţile deţinute de Companie, precum şi consultanţă personalizată asigurată de distribuitorii independenţi Herbalife şi acces la comunităţi de sprijin care inspiră clienţii să adopte un stil de viaţă mai sănătos şi mai activ.
 
Produsele Herbalife cu acţiune specifică fac prte din categoriil: nutriţie, controlul greutăţii, energie şi fitness şi îngrijire personală şi sunt disponibile exclusiv prin reţeaua de distribuitori Herbalife Nutrition din peste 90 de ţări.  
 
Prin eforturile depuse în domeniul responsabilităţii sociale, Herbalife susţine fundaţia Herbalife Family Foundation (HFF) şi programele Casa Herbalife astfel încât să contribuie la asigurarea unei alimentaţii sănătoase pentru copii defavorizaţi. De asemenea, Herbalife Nutrition are onoarea de a sponsoriza peste 190 de sportivi, echipe şi evenimente de talie mondială, printre care Cristiano Ronaldo, echipa LA Galaxy şi numeroase echipe olimpice.
 
Herbalife are peste 8.000 de angajaţi la nivel mondial, acţiunile companiei sunt tranzacţionate pe Bursa din New York (NYSE: HLF), iar vânzările nete erau de aproximativ 4,4 miliarde USD în 2017. Pentru mai multe detalii, accesaţi www.Herbalife.com  sau www.IAmHerbalife.com