close

Juriu

Adriana Liuțe

Adriana Liuțe

Co-fondator și Managing Partner - Agenția de branding Storience

Adriana Liuțe este, din 2012, co-fondator și Managing Partner al agenției de branding Storience, agenția de partea brandurilor bune. Brandurile bune sunt acele branduri care pun bunăstarea proprie și pe cea a societăți pe același plan și în același plan de afaceri, indiferent din ce industrie provin. Recent, Storience a dezvoltat pro bono identitatea primului incubator de antreprenoriat civic din România - Civistarter.

Înainte de a intra în consultanța de brand în 2010, Adriana a fost manager de marketing și comunicare pentru divizia din Europa a companiei Genpact. În acest rol, a inițiat și condus toate activitățile de CSR ale companiei, obținând premiul „Cel mai bun program de voluntariat corporatist” la „Gala Oameni pentru Oameni” în 2009.

Adriana și-a început cariera ca jurnalist în presa de business, jurnalismul fiind totodată domeniul în care are și pregătirea formală (absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării de la Universitatea din București, unde are și un master în Managementul instituțiilor de presă).
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes