close

Juriu

Liana  Alexandru

Liana Alexandru

Jurnalist, Prezentatoarea principalului jurnal de ştiri la Digi24

Absoloventă a Facultăţii de Litere, Universitatea Bucureşti, master în lingvistică şi autoare a unui studiu despre ''Mijloacele lingvistice de manipulare în presă'', Liana Alexandru prezintă principalul jurnal de ştiri la Digi24. 

Este jurnalist din anul 2000. A lucrat 4 ani ca redactor-prezentator la Uniplus Radio în biroul BBC România. Apoi, din 2004, ca editor, prezentator şi moderator la Realitatea TV. A prezentat jurnalul principal, a moderat emisiunile Realitatea Zilei, Fabrica şi ediţii speciale - alături de Emil Hurezeanu şi Cristian Pârvulescu - şi a realizat vreme de doi ani emisiunea Reporterii Realităţii, premiată în 2009 de APTR.

A publicat vreme de un an articole pe site-ul Voxpublica. La sfârşitul anului 2010, s-a alăturat proiectelor media ale companiei RCS-RDS. A transmis ca jurnalist din studioul Digi24 cele mai importante evenimente ale ultimilor ani. A realizat Tableta de memorie în Matinalul DigiFM şi face parte din echipa care realizează interviurile online ''24 de minute'' ale site-ului www.digi24.ro.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes